Du er her: Forsiden>Fotografering av gravminner

Fotografering av gravminner

Publisert 18. Juni 2015
Kirkevergen informerer

I forbindelse med ”Gravlagtsøk” i menyen på venstre side, vil ansatte på kirkekontoret ta bilde av alle gravminnene som står plassert på kirkegårdene, og knytte disse opp til hvert registrerte gravsted. Det betyr at du som benytter deg av ”gravlagtsøk” vil i tillegg til basisinformasjon om gravstedet og gravlagte, kan få frem bildet av gravminnet hvis du trykker på gravnummeret. Dette er et omfattende arbeid, og vil ikke være fullstendig ferdig før tidligst sommeren 2016. I tillegg til fotografering av alle gravminnene, må vi samtidig oppgradere bildene hvis det har vært tilførsler på eksisterende gravminner eller nyopprettede gravminner.

I tillegg til at vi ønsker å utnytte de mulighetene som ligger i vårt datasystem, vil det være et nyttig hjelpemiddel/dokumentasjon i de tilfeller hvor gravminnet trenger oppretting eller godkjent sikring.

Kirkevergen

Apr22
Søndag 22. April, 2018
11:00 Gudstjeneste Spydeberg kirke
Konfirmantenes samtalegudstjeneste. Kaffe, lek og moro etter gudstjenesten.

Apr29
Søndag 29. April, 2018