Du er her: Forsiden>OBS! Varsel om endring av konfirmasjonsdatoer for konfirmanter 2021.
OBS! Varsel om endring av konfirmasjonsdatoer for konfirmanter 2021.

Publisert 06. Mai 2020

Neste års konfirmanter (født i 2006) får følgende datoer for konfirmasjon i Spydeberg:

Spydeberg kirke 21. og 22. august
Hovin kirke 28. august
Heli kirke 29. august

På grunn av at vi står midt i en annerledes tid, med avlysninger og forskyvninger, har menighetsrådet i Spydeberg vedtatt å skyve konfirmasjonene for 2021 til høsten. Da kan vi ta godt hånd om neste års konfirmanter (årets konfirmasjoner er nemlig flyttet til sent i oktober).  Dermed får neste års konfirmanter en senere oppstart (november).

Dere skal også få et solid tilbud fra oss, som varer lenge nok til at vi blir godt kjent og dere kan få være med på så mye som mulig!
Da satser vi også på å prøve å få til en sommerleir
😊

Vi er klar over at dette innebærer at noen må endre bestillinger på lokaler o.l., derfor går vi umiddelbart ut med informasjon.

Nærmere orientering om oppmelding til konfirmanttiden, dato for oppstart, og alt det andre dere trenger å vite kommer her på hjemmesiden vår en av de nærmeste dagene.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med 2006-erne 😊

Bård Haugstvedt og Trude Skjeltorp