Dåp i Spydeberg

For spørsmål om dåp i kirkene i Spydeberg, ta kontakt med menighetskontoret på 69 83 32 50 eller stikk innom. Da vil du få vite når det er mulighet for dåp i de ulike kirkene, få avtalt tid for dåpssamtale etc.

Hvis du ønsker dåp i en av våre kirker kan du også fylle inn dette skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan for å avklare datoer for dåp og dåpssamtale med presten.

For mer generell informasjon om dåpen i Den norske kirke finner du svar på det meste på www.kirken.no.

Tips en venn
Hva skjer?
Jul5
Søndag 5. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Heli kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Bård Haugstvedt.

Jul12
Søndag 12. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Skiptvet kirke

Jul19
Søndag 19. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Tomter kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Anne Ringen.

Jul26
Søndag 26. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Spydeberg kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Anne Ringen, menighetspedagog Trude Skjeltorp.

Jul29
Onsdag 29. juli, 2020
16:00 Olsokgudstjeneste i Hovin kirke
Velkommen til olsokgudstjeneste i Hovin kirke. Prest Svein Elgvin.
Aug2
Søndag 2. august, 2020
11:00 Gudstjeneste i Skiptvet kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Svein Elgvin.