Trosopplæringsutvalget har i oppgave å være med på å følge opp barn og ungdom, særlig i forbindelse med ulike aktiviteter.
Diakoniutvalget er et utvalg som fokuserer på menighetens diakonale aktiviteter, både i gudstjenestesammenheng og utenom gudstjenestene.
Gudstjenesteutvalget har ansvar for å gjøre en del grunnleggende arbeid i forbindelse med gudstjenestereformen, å være et bindeledd mellom menigheten og stab/menighetsråd og for å bidra spesielt ved enkelte gudstjenester i løpet av året.
Tips en venn
Hva skjer?
Jul5
Søndag 5. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Heli kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Bård Haugstvedt.

Jul12
Søndag 12. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Skiptvet kirke

Jul19
Søndag 19. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Tomter kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Anne Ringen.

Jul26
Søndag 26. juli, 2020
11:00 Gudstjeneste i Spydeberg kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Anne Ringen, menighetspedagog Trude Skjeltorp.

Jul29
Onsdag 29. juli, 2020
16:00 Olsokgudstjeneste i Hovin kirke
Velkommen til olsokgudstjeneste i Hovin kirke. Prest Svein Elgvin.
Aug2
Søndag 2. august, 2020
11:00 Gudstjeneste i Skiptvet kirke
Vi samarbeider med Hobøl og Skiptvet om gudstjenestene i sommer, velkommen til felles gudstjeneste. Prest Svein Elgvin.